Váš prohlížeč není podporovaný - stránky se nemusí zobrazit správně. Použijte podporovaný prohlížeč.

top09

Ve středočeské kampani bude jezdit 500 Kalousků

26 fotek19.4.2010- zobrazení
V pondělí 19. 4. 2010 odstartovala středočeská TOP 09 svou kontaktní kampaň. Miroslav Kalousek, lídr středočeské kandidátky, představil strategii kontaktní kampaně TOP 09: „Naše kampaň nebyla nikdy přerušena, v její horké fázi však všichni musíme využít každé minuty, abychom mohli s voliči mluvit. To je úkol nejen pro mě, ale i pro celý náš tým. Myslím, že nyní zúročíme to, že jsme nespali zimním spánkem."
Miroslava Kalouska, kterého přivezla kolona třech aut v národních barvách (a zároveň v barvách TOP 09), doplnil na tiskové konferenci starosta Berouna a dvojka středočeské kandidátky Jiří Besser, který chce přinést do parlamentu své zkušenosti z 16 let práce na radnici v městě Berouně. Jiří Besser před několika dny převzal pro Beroun titul Historické město roku. Nejlepší starosta přijel symbolicky v autě roku 2009.

Proměňte své album ve fotoknihu

Ideální jako dárek nebo jen tak pro sebe na památku.
Je to jednoduché.

Vytvořit fotoknihu